Мисия художник на снимки – възможна!

Мисия художник на снимки – вече възможна. Смартфона се превърна в необходимост всяка минута. Дали ще говорим, използваме социални мрежи, кореспондираме с имейли, той се е превърнал в съществена част от инструментите за реклама. Актуални днес означава моментално да качваш материали от провеждащи се обществени събития.

desktop

Да направиш снимка от дадено събитие е лесно, но снимката ти да изглежда все едно си използват минимум две програми за графичен дизайн е трудно. Мисията е възможна с един силен инструмент за моментално редактиране на снимката. Програмата Snapseed прави снимките ви да изглеждат като художествена творба. Можете да се уверите сами в разликата:

Пейзажите ви моментално придобиват приказен вид. Изключително лесно и бързо ви е редактирате желаната снимка. Какво е нужно за да я имате?

Изтегляте Snapseed от магазина на телефона

Инсталирате Snapseed

И Snapseed е готов за използване.

С въображение и цветово усещане създавате истинска красота само с телефон.

Препоръки:

Използвайте не повече от два вида предлагани инструмента.

Изостряйте силните черти на заснетия материал

Можете да редактирате големината на избраната снимка

Коригирайте силата на всеки един инструмент –  не е нужно той да бъде използва на 100%. Можете да използвате два инструмента на 50% влияние върху снимката.

2

Snapseed променя визията на снимките в профила или страницата. Прекрасно оформените снимки привличат аудитория. Как да бъдем актуални сред множеството информация в мрежата? Лесно, трябва ключова онлайн рекламата. Визуализацията на нашата дейност привлича хората и води до желания резултат.

Христина Недева

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s