Bellissima PR Agency

Bellissima PR Agency е фирмата, която е създадена с мисията да се грижи за Вашия успешен имидж. Вие може да ни се доверите, ако целта Ви е да създадете положително представяне пред обществеността, клиентите и своите партньори. Нашите клиенти имат амбицията да изградят своята успешна репутация, а ние знаем кои са ефектните решения за популяризирането на Вашата дейност и бизнес!

Формулата, с която подхождаме индивидуално към работата си за вас се състои от трите ни основни предимства: креативност, иновация и стил. Ние създаваме, поддържаме и управляваме цялостния процес по Вашият облик и визия в публичното медийно и онлайн пространство. Услугите, които предлагаме обхващат целия широк спектър от инструментите на публичните комуникации.

Представяме Ви част от успешните ни проекти:

Уеб-сайт “Йорданов 66” ЕООД може да разгледате тук: www.yordanov66.com

Цялостно проектиране и изграждане на фирмен уеб-сайт и канали в социалните мрежи по поръчка на “Йорданов 66” ЕООД. Съставяне на портфолио, презентация и заснемане на специализирана продуктова фотосесия и специализиран каталог. Подготовка на рекламни видеоклипове, статуси за клиенти и търговци, собствени хаштагове и домейн, SEO оптимизация на уеб-сайта за клиента.
Трейлърът е ключ за привличане на вниманието
към добрия видео клип или филм. #PRWorld

Трейлър, заснет с екшън-камера GoPRO Black 7 и видео-стабилизатор Zhiyun Smooth 4 Gimbal / Samsung GN9 за късометражен филм относно тренировъчно обучение с участието на екипи на Български Червен Кръст – Бургас. Пълната версия на краткия филм може да гледате тук


Цялостно изграждане на уеб-канали и социални мрежи за Туристически Комплекс “БОЖУРА”. Съставяне на информационен клиентски панел, профили в Twitter, Instagram & Facebook и заснемане на #OneShot туристически видеоклип, както и фотосесия на ресторант, хотелска база и градина. :::: Изработка на уеб-сайт и фирмени канали в LinkedIN по поръчка на Консултантска Къща “Black POINT” / SIGMA GROUP Corporation Ltd. Може да разгледате на адрес: http://www.blackpoint-bg.com :::: Регистрация, цялостен брандинг и оформление на специализиран видео-канал в YouTUBE за мини-рейсинг R/C на компанията DRAG-ON Racing Bulgaria, продукция на част от клиповете, представени в канала и оптимизация на представянето на клиповете.

Автор на снимките и монтаж: Христина Йосифова

Видеопрезентация, изработена по поръчка на Завод “Спартак” АД във връзка с международно изложение на производителите в Русия. Включени са заснети от мен снимки на техни продукти, както и видео-материали, предоставени от предприятието. Обработката на клипа за Завод “Спартак” АД е съобразена с клиентските очаквания в индустриалния сектор и цели да представи пътят на производство, експорт и краен монтаж при получателя на закупените машини. Клипът е представен на международното изложение и е част от маркетинга на продуктите на компанията.


Авторска фотосесия на хотелска част, ресторант и външна градина за райското кътче в гр. Средец – ТК “Божура”.

360 градуса ВИДЕО / Снимки с Ricoh Theta S CAM

Демонстрационно360° видео, което съм направила за публично мероприятие на #MGFamily. Панорамна картина във всяка посока (може да преместите в желаната позиция и да разгледате всеки ъгъл на екрана). Препоръчвам и използването на снимки със същата камера, които дават възможност за ефективно отразяване на мероприятия, фирмени бази и обекти. Виртуалната обиколка е един уникален и продуктивен начин да представите бранда си в интернет пространството, демонстрирайки един интересен и иновативен поглед. #360Degree

Част от фотосесията, която съм направила по поръчка на Хижа в Отманли. Силата на природата в съчетание с положителната енергия на обекта предоставя уюта към гостите в местността. Заедно със снимките съм автор на дигиталната подготовка и предпечатите на рекламните брошури на Хижата, както и дизайна на каталозите за клиентите. Режисирах и туристическите видеа, които са публикувани в порталите за резервации на почивки и направената от мен страница на почивната база.

Тук може да видите рекламен клип, направен за #ВкусниЯдки на фирма “Йорданов 66”. Снимките, които са използани във видеото са част от фотосесията ми на техните продукти, които съм направила с Cannon EOS 1100D и подходящи обективи.
Автор: Снимки и Видео – Христина Йосифова. Лого: Йорданов 66 ЕООД

КЛИПОВЕ С ДРОН
Възможностите, които ни дава за рекламата работата с ДРОН са много. Видеото и снимките от него са подходящи за иновативни методи на маркетинг, които могат да бъдат бъдат съчетани както със статични панорамни моменти за външни мероприятия, така и за динамично заснемане. Видеото е демонстрационно с action mode, препоръчвам заснемане с дрон и за обществени мероприятия и големи търговски обекти.

Фотосесиите на публичната личност винаги трябва да подчертават индивидуалността. Подходящата обстановка, съчетана с визията и идеята към аудиторията носят посланието към хората.

Динамично и забавно видео, което преди време направих за Drag-ON Racing Bulgaria. Част от другите видеа, които съм направила за тях може да видите в канала на фирмата им.


Репортаж от събитие на БЧК / Използвала съм GoPRO & Gimbal Zhiyun
SlowMotion Spot: ADV for “Dance Paradise Studio” / Made with SGN9

PR съпорт и дигитален маркетинг за подготовката, реализацията и отразяването на първия по рода си в България #СтудентскиФестивалСЦЕНАТА, организиран от Национално Представителство на Студентските Съвети на Република България с подкрепата на Община Бургас. Подготовка от страна на организаторите на публичност на евента, популяризация и поддръжка на PR-план за разпространение сред аудиторията и гостите.

Продуциране, заснемане/монтаж и разпространение на видео-покани за мащабното събитие, клипчета от фестивала за социалните мрежи, кратък филм с представянията на артистите и снимки, част от работата ми може да видите тук: #СтудентскиФестивалСЦЕНАТА

Caribi Beach Bar & Food Pomorie – цялостно PR обслужване

  • Изграждане на официални профили на лятното заведение във Facebook, Twitter & Instagram
  • Регистриране на check-point в мрежите и Google Maps
  • Фотосесии, продуктови снимки и ежедневната им подготовка за news feed за социалните канали. Имиджови и локационни 360 градусови снимки за презентиране.
  • Организация на отразяването в публичното пространство, пред бъдещите и настоящи клиенти и медиите.
  • Планиране и публикуване на статуси и тематични хаштагове, обработка и избор на имиджови и ангажиращи аудиторията на заведението story-та.
  • Координация и работа по изготвен от мен PR план за дейността на Caribi Beach Bar & Food Pomorie
  • Заснемане с екшън-камера Go PRO Black 7 с помоща на Дрон и Gimbal плюс монтаж и крайна продукция на динамични видео-реклами на заведението.
Заснимано от мен с Go Pro / Zhiyun Gimbal & SGN 9 с електрически радиоуправляем автомобил Vaterra Kemora. Рекламният клип, заснет с Дрон може да гледате тук 😉

Личностен имидж: PR обслужване на проведената от инж. Тодор Тодоров презентационна лекция пред обществеността и експерти, касаеща научно-изследователския труд на бъдещия Докторант. Изготвяне и разпространение на покана до медиите и отразяване на проведената среща чрез публикации за публичност и снимки от провелото се мероприятие.


Цялостно PR обслужване на предизборната кампания на д-р Георги Кенов и екипа му от кандидати за общински съветници и кметове на населени места в гр. Сунгурларе. Подготовка на послания, визии, рекламни кампании и стратегии, организация на мероприятия, работа с медии и социални мрежи и др. След успешния избор за кмет в лицето на г-н Кенов, реализация на програма за развитие на PR дейността за Община Сунгурларе. Facebook page на кметa д-р Георги Кенов.


Изграждане на имиджа на Община Сунгурларе в Област Бургас и на национално ниво. Facebook page на Община Сунгурларе. Създаване и поддържане на профили в социалните мрежи на общинската администрация. Работа с медии. Графичен дизайн на рекламни материали. Организиране на събития и изготвяне на сценарии. План програма за предстояща кампания.

Изграждане на каналите за комуникация и популяризиране на малките населени места в общината. Изработка на видео за социалните мрежи, с цел привличане на потребители. Поддръжка на социални групи – изградена и развита група ОБИЧАМ СУНГУРЛАРЕ . Изготвяне на статии и поддръжка на официалната интернет страница на общинската администрация. Отразяване на събития. Управление на кризи и PR стратегия за преодоляване на възникнали проблеми. Цялостна PR концепция за добрият имидж на Община Сунгурларе.


В рамките на две години изграждане и обслужване на публичността по проект “Съвместна защита на природата”, съфинансиран от Европейския съюз чрез Програмата Интеррег-ИПП затрансгранично сътрудничество България – Турция.
Специфична цел: „Подобряване на капацитета за опазване на природата, устойчиво използване и управление на общи природни ресурси чрез инициативи за сътрудничество в трансграничната зона”. В периода бяха направени следните дейности: изработка на официална интернет страница www.jnp-project.com , изработка на страница в социална мрежа facebook – JNP Facebook page , изработка на графични продукти – плакати, постери, печатни рекламни материали, материали за награди в дейностите по проекта, екологичен наръчник за ученици, информационна табела, заснемане с дрон, организиране на събития, кръгли маси, пресконференции, изготвяне на презентации, кетъринг, изготвяне и публикуване на информация за проекта в медийните канали.


Изработка на печатни материали – дизайн, брошури, наръчник, информационна табела и плакат по проект “Възможности за ранно детско развитие на ромските деца от Община Сунгурларе”, по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“. Основна цел на проекта е насърчаване на транснационалното партньорство за намиране социално-иновативни решения на общи проблеми в сферата на социалното включване на маргинализирани групи.


Пълно PR обслужване на дейността от национален и международен мащаб на НС “Младежки Глас”. Съставяне на стратегии за работа с публичния сектор, представителите на институциите и медиите, изграждане и поддръжка на комуникационни канали, интернет страници и профили във всички социални мрежи. Организиране на събития, публични конференции и презентации, семинари и обучения. Концепции за изказвания, покани, рекламни материали, цялостен облик и развитие на визията пред различните таргети. Отразяване на мероприятията, работа с партньори от медийния и обществен сектор. Facebook page НС “МЛАДЕЖКИ ГЛАС”. и официален уеб сайт: http://www.mg2007.bg


Организиране на събития, изработка на печатни материали, дизайн на брошури, кетъринг и изготвяне на план програма по проекти на Бургаски свободен университет към фонд “Научни изследвания”, проекти MISSILE и TEACHER AHEAD по програма „Еразъм +” на ЕС.


Цялостен PR на геймърски клуб Play Hub: Evolution. Брандиране и създаване на съдържание за Instagram и Facebook страниците на клиента, ежедневна поддръжка на публикации, статуси и медийни материали. Организиране на мероприятия, гейм-турнири и събития за привличане на нови посетители, последващо отразяване в публичното пространство и в специфични форуми и групи. Продуциране на рекламни видеоклипове и фотосесия за клуба.

Изработка на лого за студио за професионален грим БОННА ВИДЕВА. Красотата е в очите на гледащия 😉


Цялостно PR обслужване на продуктовата линия Ракия “Берданковица”.

Създаване на лого и етикет, изработка на фирмен уеб-сайт www.berdankovica.com, заснемане на професионална фотосесия на алкохолната марка, поддръжка на социалните канали в Instagram и Facebook страницата на компанията с ежедневна информация и бранд-материали.

Разпространение на прес-информация до медиите и търговските мрежи, криейтив на електронни брошури, каталози и печатни материали за #РакиятаНаНарода. Консумирайте отговорно и с мярка.


#ДобритеДела в обществото имат своето дизайнерско лого за услугата “Асистентска подкрепа”.


Откриване на нов бар “EscoBar”. Видео продукция, дигитални постери и отразяване на събитието. 


Изработка на поздравителна картичка, предназначена за партньорите и клиентите на Bla Bla School, рекламни материали, видео клипове и медия съдържание за социалните мрежи на частния езиков център. BlaBla School Burgas


#PRWorld